Sări la conţinut

Iubitule

noiembrie 17, 2009

Ai uitat când mi te ofereai înaintea picioarelor, te credeai covor roşu, iar pe mine mă considerai stăpâna inimii tale. Ai uitat când îmi sărutai degetele pentru că pe ale tale ţi le frânsesei de dorul meu. Eram totul pentru tine. Aşa spuneai minţeai. Replică pe care acum nu ţi-o mai poţi asuma pentru că asta ar însemna să recunoşti că îţi aminteşti. Şi asta ar fi gay şi lame în acelaşi timp. Să râdem, deci. S-o dăm dracului de iubire, adrenalina asta care eliberează endorfine, dacă apar efecte secundare, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Ia un Fuckitall, o tabletă dimineaţa, la prânz şi seara. În maximum câteva luni, ai uitat tot. Garantat. Şi dacă mai poţi să simţi ceva pentru mine, simte ură .

Reclame
6 comentarii leave one →
 1. noiembrie 17, 2009 2:11 pm

  ce ciudat … sa intru aici dupa atata timp … chiar azi, in plina defulare. Sentiment efemer sau bine inradacinat ?

 2. noiembrie 17, 2009 3:01 pm

  In ultimul timp, numai de coincidente d-astea avem parte. 🙂 Nu stiu ce sa-ti raspund, astept timpul sa decida. Eu intru in greva pana atunci. 🙂

 3. noiembrie 17, 2009 5:24 pm

  doamne, şi eu tot întâmplător am intrat, mă aşteptam să văd iar sfertul de veac.

  cât despre postul în sine, sunt în asentiment cu tine. parţial.

  *hugs*

 4. noiembrie 19, 2009 10:24 pm

  Si eu am intrat in greva, oarecum (prefer sa nu mai scriu decat cand am chef, si am chef de 2 ori pe an) … nu mai e cool delok fata sa avem bloage.
  Mi-am deschis un nou document word si am tot scris in el, pentru mine … ca sa-mi reamintesc cine sunt. Duamne ce bine e … scriu atat de liber, de lejer, fara sa ma gandesc ca sunt supus judecatii volatile a unora si altora … (frica de critica duce la paranoia) … sunt ilogic, fac divagatii, paralele si paralelipipede, floricele si alte alea … cacat … sunt eu pus pe hartie. Si daca fimea sau fimio 😀 … o dorii sa citeasca vreodata cand oi fi batran … pui mei … macar ramane intr-un cerc restrans, ca cica ne indreptam cu pasi mari catre o bucata de timp introvertita, oameni din ce in ce mai singuri, solitari .. etc … no more communication. Frica de gripa si stranuturi mucoase aruncate direct in spatiul respirator de 10 cm, ne duce invetiabil catre o caricatura sociala … suntem proprii nostri tortionari, pusi de altii sa ne mutilam; ale dreaq mesaje subliminale.
  In fine, insa nu asta vroiam sa-ti spun, adica sa-ti povestesc … ci cuvantul coincidenta ma fascineaza (mai ales de cand ma uita la Heroes) … cum ar fi sa aflii ca de fapt nu exista coincidenta … si ca unii (nu toti) suntem conectati, un fel de telepatie, insa ceva mai fin, un fel de: comunicare instinctuala bazata exclusiv pe gandul instinctual.
  Apoi, ceea ce vroiam sa-ti spun, adica sa-ti povestesc … este ca ma gasesc in postura sa fiu invariabil in coincidente cand „je pense a tu”.

  restez en contact… n’oublient ceci

 5. noiembrie 29, 2009 4:04 pm

  wow Anca! cum de nu l-ai corectat?

 6. decembrie 4, 2009 2:38 pm

  vin Sarbatorile, sa nu fim rele,cum zic! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: