Sări la conţinut

3 saptamani si o zi

iulie 10, 2008

atat am stat fara internet de cand ne-am mutat. sincera sa fiu, aveam senzatia ca a trecut mai mult timp. ceea ce nu stiu daca este un lucru tocmai bun… un lucru bun e faptul ca in perioada de abstinenta virtuala am mai citit. si am redescoperit cat de mult imi place sa fac asta, dar si ca nu mai dau randamentul de altadata. ceea ce cu siguranta nu este un lucru tocmai bun!

azi am stat toata ziua cu laptopul in brate si timpul a trecut mai repede. nu mai sunt o fana a messengerului, vorbesc doar cu cine trebuie si cat trebuie, altfel ma plictiseste teribil. conversatiile de genul „si…ce-ai mai facut?”, „nimic interesant, plictiseala mare”, ” stau…tu ce faci?”, „la fel si eu…” care stagneaza la acest nivel mi se par ucigatoare de neuroni, si la propriu, dar si la figurat. asa ca am ales sa le evit cat de mult posibil.

m-am intors. mi-a fost dor de bloguri, de discutiile cu vaduvaneagra, rucs, adina, cosmin, de youtube, de net. da, mi-a fost dor sa am net! insa nu vreau sa uit iar de carti…

btw, aseara am descoperit blogul lui mihai bendeac (il am la blogroll) si am citit tot ce-a scris pana acum. recomand. doar e „mondenul” meu preferat, la naiba!;)

                                           maine citesc. gata! am zis, am zis!

One Comment leave one →
  1. vaduvaneagra permalink*
    iulie 11, 2008 8:59 am

    bine te-am regasit…. ne-ai lipsit :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: